10 In Oma elämä/ Päivän tyyli/ Pukeutuminen

Varo ettet näytä lihavalta haalarissa!

Haalari Asos Curve

Enää pari kuukautta kesään. Sehän tarkoittaa sitä, että viimeistään nyt pitää ottaa kaikki keinot käyttöön päästäkseen kesäkuntoon! Kesäkunto tai bikinivartalohan ei tarkoita sitä, että laittaisi kesävaatteet tai bikinit päälle, vaan sitä, että näyttää mahdollisimman laihalta. Bongasin tällä viikolla ensimmäiset jutut ja ohjeet oikeanlaiseen pukeutumiseen – siis siihen ettei näytä lihavalta. Yksi niistä ohjeista oli se, ettei missään nimessä pue päälleen nyt ah, niin trendikästä haalaria.

Kuten näistäkin kuvista voidaan nähdä, ei haalari sovi pulskille lainkaan.

Oikeastihan rakastan haalareita! Hankin ensimmäisen haalarini kolme vuotta sitten kesällä ja siitä saakka olen ollut niihin ihan hulluna. Ensinnäkin ne ovat sairaan mukavia päällä ja toisekseen näytän hiton hyvältä haalarissa. Tai siis jumpsuitissa, se kai tämän oikea nimi on.

Haalari Asos Curve

Tästä kuvien viininpunaisesta löydöstä on kiittäminen Veeraa! Kadehdin viime kesänä Veeran oranssia haalaria ihan hirveästi – enkä vähiten siksi, että muija näyttää siinä uskomattoman hyvältä – ja kun Asos Curven tämän kauden värit ilmestyi, tilasin kummatkin heti (kyllä, mustakin on väri).

Luottovaate Tampere

Viininpunainen haalari pääsi eilen ekaa kertaa ulos ja keräsi heti paljon kehuja kanssaihmisiltäni. Luottovaatteesta lainattu Lovian viininpunainen nahkalaukkukin sopi asuun täydellisesti. Kannattaa muuten käydä tutustumassa Kalevan vaatelainaamoon jos ette jo ole käyneet, ihania vaatteita ja asusteita myös mun kokoisille ihmisille!

Tämä olkoot mun yhden ihmisen protesti kaikkia kesäkunto-bikinivastalo-varonäitä-juttuja vastaan: pukeudutaan mihin halutaan huolimatta siitä, mitä joku naistenlehden älyvapaa pukeutumisohje sanoo.

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Päivi
  17.3.2017 at 17:03

  Jumalauta, kun on kuuma! Tuo haalari on I-H-A-N-A! Ja kyllä hitto vieköön myös pukee sua älyttömän hyvin!

 • Reply
  nelli
  17.3.2017 at 19:47

  Kiitos!

 • Reply
  -jenni-
  17.3.2017 at 20:44

  Mä niin tykkään susta ja sun tyylistä.

 • Reply
  Emmi Nuorgam
  17.3.2017 at 21:37

  Tässä piti olla sellainen sydänsilmähymiö myös!

 • Reply
  Missä olet Laura?
  18.3.2017 at 07:14

  Tärkeä kirjoitus, kuuma muija.

 • Reply
  Annaleena
  18.3.2017 at 22:22

  Täytyy todella sanoa samoin, että JUMALAUTA kun on hyvä! Ei kannata kuunnella muita tteä vaan ja oloa! 🙂

 • Reply
  Elina
  19.3.2017 at 16:28

  Näytät superhyvältä! Jos joku puhuu kesäkunnosta, kerron aina omasta projektista: kesällä kuntoon! Mikä onkaan ihanampaa, kuin duunin jälkeen pyöräillä kavereiden kanssa uimaan rannalle tai käydä ilmaisessa puistojumpassa 🙂 Siinä kunto kohenee huomaamatta. Syksyllä voi sitten taas olla poistumatta kotoa, kun on märkää ja pimeää.

 • Leave a Reply