Yhteistyöhön kanssani?

BLOGIYHTEISTYÖT

Emmi Nuorgam kuuluu Lifieen, Suomen johtavaan itsenäisten blogien blogimediaan. Lifie suunnittelee ja toteuttaa sisältökampanjoita maan johtavien blogien ja bloggaajien kanssa ja on jo kannukset hankkinut, vakaa yhteistyökumppani. Lifien kautta tulleet sisältökampanjat tunnistat postauksen alussa olevasta ilmoituksesta ”Kaupallinen yhteistyö: XXX”.

Olen myös sitoutunut noudattamaan alan yhteistä PING Ethics -koodistoa, jonka tavoitteena on edistää sisältömarkkinoinnin läpinäkyvyyttä ja reiluutta. Koodiston tavoite on auttaa yrityksiä ja sisällöntuottajia tuottamaan laadukkaita, yleisöjä kiinnostavia kaupallisia sisältöjä, ja vaalia samalla luottamuksellista suhdetta yleisöihin. Tavoitteena on avoin, luottamuksellinen ja tuloksellinen yhteistyö, jossa on huomioitu sekä sisällöntuottajan että yrityksen näkökulma yleisöjä unohtamatta.

PING Ethics

Sisältökampanja-asioissa voit siis olla yhteydessä joko suoraan minuun emmi.nuorgam (at) gmail.com tai laajempien kampanjoiden osalta Lifieen. Blogini mediakortin voit ladata tästä.

Etsitkö someammattilaista, kouluttajaa tai vaikkapa timanttista tapahtumatuottajaa? Siinä tapauksessa klikkaa itsesi Nuorgamin somen ja sparrauksen sivuille!

No Comments

Leave a Reply