Pihlajamäen Kotitila – Kun löysin Strömsöni

Aina välillä näissäkin jutuissa vilisee se minun kuuluisin sitkuni – sitku meillä on se vanha puutalo, vähän kotieläimiä ja paljon lapsia – ja tähän saakka tämä sitku on tuntunut epätodelliselta ja utopistiselta haihattelulta: hei come on, missä Tampereen läheisyydessä olisi muka maailman kaunein hirsitalo navettoineen ja pittoreskeine aittoineen? No, tänään se sitten löytyi. Nimittäin sieltä Pihlajamäen Kotitilalta. (Varoitus: kuvien katsominen aiheuttaa välittömän tarpeen ostaa maatila ja alkaa emännäksi.)

Huikean suuri kiitos Mika, Liisa, Heimo ja muut! Ihan kertakaikkisen ihana brunssi (Mika, sämpylöiden, punajuurikakun ja hevospiirakan ohjeet tänne ja sassiin!) kauniissa ympäristössä, posliinikupit, pöydän alta tarjoiltu ylikäynyt omenasiideri ja hyvät ihmiset – ihan täydellinen ravintolapäivä.

3 comments

 1. leila.erholtz@gmail.com (Ei varmistettu)

  Paljon, paljon kiitoksia näistä kuvista. Ätykin pääsi mukaan etäbrunssille pitkästä matkasta huolimatta!

 2. Anonymous (Ei varmistettu)

  Upeita kuvia! Farmipäivä oli kerrassaan täydellinen! Hieman korjaisin tekstiäsi… Tilalla toimii myös yritys TähKäTalli -hevosineen, poneineen, lampaineen, ankkoineen, kileineen sekä pupuineen 🙂 Navetan olemme jakaneet joulun aikaan tilalle muuttaneen Pihlajamäen Kotitilan kanssa. Kesän ajan TähKäTalli pitää tilalla myös kesäkahvilaa, tervetuloa! 🙂

  Lämmintä kesää toivotellen Janika Tähtinen TähKäTalli

  1. Emmi Nuorgam

   Hetkinen, nyt en ihan hoksaa, että mikä kohta tekstissä kaipaa korjausta? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *