7 comments

 1. A. Sinivaara

  Ei voi painaa syräntä!

 2. Annennee

  Sun kirjotusten perusteella Hilda valitsee aina ne kaikista parhaista parhaimmat hetket sairastumiseen, kuinkas muutenkaan… 😀 Tsemppiä!

  1. Emmi Nuorgam

   Joo no näin jälkipäteen vähän hävettää, että millasia tekstiviestejä tuli läheteltyä toi perjantain ja lauantain välinen yö miehelle, jota jo muutenkin harmitti ettei voi olla apuna…

   Nim. ”Mikset sää koskaan miks mää aina vihaan sua vihaan mua vihaan meidän lasta haista paska!!”

   1. piupali (Ei varmistettu)

    Uuuh, mun posket alkaa punoittaa näin vielä vuodenki jälkeen. Mies lähti erittäin ansaitulle yhden yön kestävälle mökkireissulle poikien kanssa (oli sitä ennen mm. valvonut muutaman viikon lapsen kanssa yöt). Se ei edes perille ehtinyt kun aloitin spämmäämisen: ”tää on ihan helvettiä, mä en ikinä pääse mihinkään, miks tää lapsi vaan huutaa, toivottavasti edes sulla hauskaa jne” En tiedä pelastiko ne anteeksipyynnöt enää reissutunnelmaa. Vuoden vaimo selkeesti.

    1. Emmi Nuorgam

     Joo tuttua juttua viime kesältä, kun mies on TÖISSÄ. Tosi kiva tulla kotiin, kun vaimo nyyhkyttää jo ovella, että ”OTA ERO KUN ET KERRAN RAKASTA MUA TAI LASTASI”… 😀 hormonit. Oi hormonit <3

 3. Kristaliina

  Oi ei! Toivotuslista täältä sinne päin: ensin teille nopeasti terve lapsi ja sitten nopeasti synnytys käyntiin! Aa ja vielä sellainen toivotus, että toivottavasti ei tartu suhun, että et joudu kipeänä synnyttämään – itse synnytin nyt flunssassa ja en suosittele… Mutta jos niin käy, niin siitäkin kyllä selviää.

  Toivottavasti ei kuitenkaan!

  1. Emmi Nuorgam

   Siis tiäkkö tajusin juuri, että tuttitango ja sä olitte kumpikin flunssassa just synnytyksen aikaan. Taidan sittenkin nuolla ton lapsen tuttipulloa oikein urakalla, jos se flunssa oliskin uusi ”kolme ässää”! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *