Niin ringissä!

Jos tämä olisi romaani, se alkaisi: ”Olin nuori ja tarvitsin rahaa..”.
Koska tämä on (mun) blogi, se alkaa: ”Olin skumppapäissäni blogigaalassa ja yksi asia johti toiseen..”.

blogirinki_emminuorgam_showme

Meikkis löytyy nimittäin nykyään Blogiringin sivuilta! Mitä se sitten käytännössä tarkoittaa? No, sitä, että blogi (ehkä) kehittyy, mutta kaikki on kiinni minusta. Voi kehittyä tai olla kehittymättä, ihan huikea Blogiringin jengi ei velvoita tai vaadi mitään, tarjoaa vaan yhteistyömahdollisuuksia, joihin voin halutessani tarttua. Käytännössä siis saan tehdä, kirjoittaa ja julkaista (tai olla julkaisematta) mitä haluan – joskus näistä horinoista sitten saattaa kilahtaa jokunen ropo tilillekin. Teille se ei näy muuten, kuin ehkä astetta laadukkaampina sisältöyhteistöinä – riippumattomuuteni on edelleen taattu.

Käykääs tsekkailemassa Blogiringin sivuja, sieltä löytyy ruoka-, lifestyle-, perhe ja hyvinvointikategorioista yli 100 muutakin blogia, joista ihan varmasti löytyy uutta luettavaa! Ihan parhaita juttuja tälläiset. Yksi tykkää!

4 comments

 1. Nina, verkkareista

  Skumpatti voi tehdä monella tavalla iloiseksi! Onnea uusiin juoniin.

  1. Emmi

   Todellakin! Ja siis tekee, ei pelkästään VOI tehdä.

 2. Nimetön

  Jee! T.Raisa

  1. Emmi

   Oih, olet oppinut kommentoimaan! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *