Mies, metsästävä sotiemme sankari

Jos nyt ei aina ole nuo naisille tarjottavat roolit järin moniulotteisia, niin ei ole kyllä miehillekään.

Miestenlehdet
Kuva: Ulla Karvinen

Nainen, joka kaipaa omaa aikaa, voi Lehtipisteen asiantuntevien vinkkien mukaan ostaa Miehelle Tekniikan Maailman, Talon, Metsästys ja Kalastus -lehden, Korkeajännityksen, Aku Ankan tai Sotiemme Sankarit -lehden.

Kysyisinkin nyt seuraavaa:

1. Miksi naisella on omaa rahaa ja mahdollisuus ostaa lehtiä? Vai tuleeko raha lehteen anoa talouskassan pyytämisen yhteydessä?

2. Viitataanko tällä ”omalla ajalla” nyt nerokkaasti siihen Veetin meille esittelemään ”Me Timeen”, jolloin istuskellaan jätskipurkin kanssa kylpyhuoneen lattialla ja nautitaan bikinirajojen vahaamisesta?

3. Voidaanko ”omaksi ajaksi” katsoa myös se velton peniksen pitäminen suussa ennen, ja jos ei, niin tulisiko se tehdä ennen vai jälkeen talvisotaa?

Mahdollisimman pikaista vastausta pyytäen,
Hämmentynyt bloggaaja, joka tienaa tässä paraikaa näitä näkyvyysetujaan.

5 comments

 1. Minna

  Täysin aiheellisia ja meitä kaikkia naisia askarruttavia kysymyksiä. Toivottavasti näihin saadaan pian tyhjentävä vastaus ja naisen elämä taas raiteilleen. Nimimerkki epätietoinen.

 2. Tuulikki

  Linkit ei toimi, kaksoispisteet puuttuu http/s perästä.

 3. xy

  1. Naisella on omaa rahaa, jos hän käy töissä. Sama koskee myös miehiä.
  2. ”Oma aika” on sitä aikaa, jolloin voi tehdä aivan mitä huvittaa
  3. Kyllä sekin voidaan useimmissa tapauksissa laskea. Useimmat naiset nauttivat peniksen pitämisestä suussaan.

  Ottaisin näistä mieluiten Talo -lehden 🙂

 4. P. Suoniemi

  Toki monia miehiä kiinnostavat kuvassa näkyvien lehtien kaltaiset julkaisut. Itsekin luin teininä Korkeajännitystä. Silti on ihan totta, että naurettaviahan nämä ”oma aika, miehelle lehti”-mainokset ovat. Miehille suunnatusta mainonnasta inhoan eniten äijä-markkinointia. On äijäjoogaa, äijäkokkausta, äijäpyykinpesua ja äijälautasta pitserioissa ja muissa ravintoloissa. Itse olen sen verran nuori, että tuskin kuulun äijärahastuksen kohderyhmään, mutta koen sen loukkaavaksi ja typeräksi. En minä halua olla ”äijä”, ihan yhtä vähän kuin nainen haluaa olla ”muija”. Ja mitä äijää on siinä, että vetää kolmetuhata kilokaloria ylimääräistä ja lähteä sitten joogaan, jota voisi tehdä sekaryhmässäkin? Ymmärrän sen, että miehet, ja varmasti monet naisetkin, haluavat aloittaa jonkin harrastuksen, ehkä sukupuolirooliin soveltumattomankin, ja tehdä tutustumisen ja perusasioihin perehtymisen aloittelijaryhmässä ja mieluusti saman sukupuolen edustajien kanssa, jottei tunne itseään kummajaiseksi, mutta tarvitseeko asiasta tehdä sellainen härkänen, että jo kurssin tai harrastuksen nimessä pitää korostaa äijyyttä ”oot viälki miäs vaikka käytki tanssimassa, älä pelkää, MIES!” Sellainen olo siitä tulee.

  1. emminuorgam

   No sepä se. Varsinkin kun tuo ”äijämuotti” on yleensä aika kapea: juurikin ne 3000 kaloria, vähäpukeisia naisia ja isoja koneita. Entä jos ei mahdu siihen, eikä haluakaan mahtua? Onko silloin vähemmän äijä? Miksi kukaan edes haluaisi olla äijä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *