Emmi Nuorgam on viestinnän, markkinoinnin ja tapahtumien asiantuntija. Intohimonani on elämyksellisten ja osallistavien tapahtumien ja markkinointiprojektien toteuttaminen. Tavoitteenani ovat entistä paremmat ja kohdennetummat sisällöt, monikanavainen ja rohkea viestintä sekä ihmisten yhdistäminen livenä ja digissä. Kanssani toteutetuissa projekteissa on elämystakuu. 

ESIMERKKEJÄ PROJEKTEISTANI

Maailmanluokan häät Hirvihaaran Kartanossa

Toimin hääsuunnittelijana ja tuottajana 150 hengen unohtumattomissa hääjuhlissa. Innostutko valkoisista hevosista, vanhoista autoista, gourmetillallisista ja parhaista bileistä? Niin minäkin. Mitä hullumpaa, sen kiinnostavampaa!

Erikoiskeikkojen erikoisnainen Valkeakoskella

Tiedotin ja vastasin sosiaalisen median markkinoinnista 40 000 kävijän Työväen Musiikkitapahtumassa. Musari on monitaidefestari, joka kokoaa yhteen lastenkulttuurin, eturivin popmuusikot, keskustelutilaisuudet ja yöyhteislaulut.

Suomen sometetuin tapahtuma

PING Helsinki on vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijayritys, jonka Head of Communityna, päätoimittajana ja tuottajana toimin. Lanseerasimme maailman ensimmäiset sisältömarkkinoinnin bisnesfestarit ja loimme yhteisön, jolla on vahva yhteinen missio kehittää markkinointia.

Sosiaalinen media
Tapahtumatuotanto
PR ja viestintä

EMMI NUORGAM

Viestintä- ja markkinointiasiantuntija
Bloggaaja
Tapahtumatuottaja
Puhuja ja valmentaja
+358 50 4413 189
Y-tunnus 2685737-9

KÄYNTIOSOITE:

Nuorgamin some ja sparraus
Rautatienkatu 21 B, 5. krs
33100 Tampere

POSTIOSOITE:

Nuorgamin some ja sparraus
c/o Crazy Town Tampere
Rautatienkatu 21 B
PL 9
33100 Tampere

Lähetäthän laskun ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen emmi@emminuorgam.com.